Как да ни намерите

Посрещаме гости, изпращаме приятели!

Супер локация

Близо до града, но не прекалено. Къща Тушеви се намира на само 5 км от Балнео и СПА курорта Вършец, както и на по-малко от 100 км от столицата. Само на 30 км се намират областните центрове Враца и Монтана. Това прави локацията на Къща Тушеви идеална за бягство сред природата, но достатъчно удобна, за да не трябва да прекарате дълги часове на път. Адресът ни е с. Долно Озирово, ул. Първа №1 или GPS координати: 43.2424829 75828, 23.3433508 87299

mineralni bani

Забележителности

Локацията на Къща Тушеви позволява, както да се насладите на уединението си, така и да посетите местните забележителности. Не пропускайте възможността да се запознаете с местната архитектура от началото на 20-ти век, както и да посетите втория по големина парк в България. Възползвайте се и от шанса да вземете със себе си малко от лековитата минерална вода, извираща тук от векове.

Какво още...

konna baza Varshets
Снимка на Любо Докузов

Конна база Вършец

Само на 4 км. от Къща Тушеви можете да окриете конна база Вършец 2014 и да се полюбувате на прекрасните състезателни коне.

qzovir_ogosta
Снимка на Цвета Иванова

Язовир "Огоста"

30 минутно шофиране дели Къща Тушеви от яз. „Огоста“. При по-сухи лета може дори да видите кръста на църквата на едно от намиращите се на дъното на язовира села.

vrachanski_balkan
Снимка на Павел Пронин

Природен парк "Врачански балкан"

На около 40 минути път с кола ще откриете невероятната красота на природата в природен парк „Врачански балкан“.

Локацията е най-важна

Не се колебайте и се свържете с нас, за да направите Вашата резервация!

Какво още си заслужава да видите

ivanchova_polqna
Иванчова поляна
mestnost_vodopada
Местност "Водопада"
krepost_kastra_ad_montanezium
Крепост Кастра ад Монтанезиум
vruh_todorini_kukli
Връх Тодорини кукли